![]() ![]() ![]() |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
Miklosz |
wysłane dnia:
17.2.2009 20:10
|
Aktywny użytkownik ![]() ![]() Zarejestrowany: 14.11.2003 z: Stolzenberg Wiadomości: 38 |
Śląski portal społecznościowy Ślązacy uruchomili "serwis społecznościowy po ślonksu, dla ślonzoków", na którym "godka toczy sie ino po ślonsku".
Dostępny jest pod adresem www.kusik.pl A my ciągle po polsku ;) Ślązakom gratulujemy i życzymy powodzenia! |
Alicja |
wysłane dnia:
18.2.2009 1:26
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! ![]() ![]() Zarejestrowany: 16.1.2005 z: 3miasto Wiadomości: 525 |
Re: Śląski portal społecznościowy Cytat:
A my ciągle po polsku ;) Nic dodać nic ująć tylko wciąż cytować to twoje zdanie...
|
tgrabar |
wysłane dnia:
19.2.2009 20:57
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! ![]() ![]() Zarejestrowany: 29.10.2003 z: Łódź Wiadomości: 474 |
Re: Śląski portal społecznościowy Jestem głęboko przekonany, że ograniczenie portalu wyłącznie do języka kaszubskiego nie wyszłoby na dobre ani samemu portalowi, ani też społeczności kaszubskiej. Sądzę, że zamknięcie się wyłącznie w "kaszubskim kręgu" znacząco zaważyłoby na zmniejszeniu roli tej witryny. Nie jesteście samotną wyspą. To byłaby prawdziwa klęska.
I w tym wszystkim nie chodzi zupełnie o takich jak ja, bosych antków. Bez nich da się żyć, tyle tylko, że Wasze problemy - obawiam się - mogą być wyłącznie "gonieniem w piętkę". Pamiętać wypada, że Kaszuby są w Europie. pozdrawiam tgrabar |
CzDark |
wysłane dnia:
28.2.2009 3:46
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! ![]() ![]() Zarejestrowany: 24.5.2004 z: Biebrznicczi Młin Wiadomości: 1133 |
Re: Śląski portal społecznościowy >>Nic dodać nic ująć tylko wciąż cytować to twoje zdanie...
pò pòlskù ?? ![]()
|
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |