Strona główna forum Sprawë Zyczenia Swiateczne 2012 |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
IsabellaK |
wysłane dnia:
23.12.2012 23:47
|
Współtworzę ten serwis Zarejestrowany: 26.7.2011 z: Wiadomości: 125 |
Zyczenia Swiateczne 2012 Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyć trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz ,także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. ---------------------------------------------------------------- Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z waszych marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! |
Kmicic |
wysłane dnia:
24.12.2012 13:40
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 12.2.2011 z: Chònice Wiadomości: 577 |
Re: Zyczenia Swiateczne 2012 Na Gòdë ë nadchôdający Nowi 2013 Rok żëczã, żebë Bòżi Dzecątkò-Żëwé Słowò zagòscëło w Wajich sercach. Niech Òno wniesë we Waji chëcze ùbëtk ë zgòdã. Niech pòmôgô rozséwac miłotã we Wajich Rodzëznach, żebë wszãdze tam, gdze Wa bãdzeta, wiedno rozbrzmiéwała Bòżô chwała, a Waju codniowòsc òparmieniało Bòżi błogòsławieństwò. Kaszëbsczi Kmicic z Chòniców
|
szkotka |
wysłane dnia:
25.12.2012 0:32
|
Współtworzę ten serwis Zarejestrowany: 25.1.2012 z: woj.szczecińskie Wiadomości: 124 |
Re: Zyczenia Swiateczne 2012 Były już życzenia tradycyjne, były po kaszubsku. To ja może coś weselej i wg standardów tv- na święta życzę wszystkiego co najlepsze, znaczy......pierogów i prezentów.Hou hou hou- tako mówi wszem sam Gwiador.
|
Jark |
wysłane dnia:
27.12.2012 19:38
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 12.2.2004 z: Wiôldzi Kack Wiadomości: 578 |
Re: Zyczenia Swiateczne 2012 Dzięki
|
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |