![]() ![]() ![]() |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
Mirek |
wysłane dnia:
12.7.2004 20:03
|
Współtworzę ten serwis ![]() ![]() Zarejestrowany: 19.6.2004 z: Wiadomości: 120 |
Propozycja. Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum (choć już od pewnego czasu przeglądam strony tego serwisu). Proszę więc o wyrozumiałość zasiedziałych tu userów.
Co powiedzielibyście gdyby spotkalibyśmy się np na yahoo i założyli pokój kaszubski w grupie regionalnych? Tylko jak mogę to mówię po kaszubsku. Chciałbym też w necie sobie czasem pogadać.... Z pisaniem gorzej. Tematyka kaszubska jest mi bliska. Propaguję ją tak jak mogę w własnym zakresie. Mam jeszcze jedno pytanie, próbuję wysłać kilka zdjęć do działu fotografie. Niby wszystko jest ok, ale zdjęć nie widać.... Czy coś robię nie tak i gdzie mogę o tym poczytać? Pozdrawiam! |
sgeppert |
wysłane dnia:
13.7.2004 20:35
|
Dobrzińc Najich Kaszëb ![]() ![]() Zarejestrowany: 17.6.2003 z: 索波特 Wiadomości: 1608 |
Re: Propozycja. Zdjęć nie widać, ale są i czekają na zatwierdzenie. Jak wrócę z urlopu to je opublikuję.
Staszk |
lepusz |
wysłane dnia:
13.7.2004 23:42
|
Dobrzińc Najich Kaszëb ![]() ![]() Zarejestrowany: 25.9.2003 z: Kolbudy Wiadomości: 510 |
Re: Propozycja. Mam nadzieję że zostawiłeś dużo miejsca na serwerze, bo tez Ci parę wysłałem i właśnie obrabiam kolejne.
Pozdrawiam Marek |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |