Strona główna forum Sprawë Bluzë, fanë z kaszëbsczim Grifã mòżna kùpic... |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
Tobacznik |
wysłane dnia:
29.9.2004 15:11
|
Stały bywalec Zarejestrowany: 25.5.2004 z: Wiadomości: 52 |
Bluzë, fanë z kaszëbsczim Grifã mòżna kùpic... Bluzë, fanë z kaszëbsczim Grifã mòżna kùpic w Gdini. Króm z nyma rzeczama je na rogù Skweru Kościuszczi i drodżi Swiãtojańsczi (kòle serwisu Plus - a GSM. Co prôwda, są w krómie torbë ze skórë, ale téż prowadzą tam sprzedôż bluzów "z Grifã". Chto chce miec fanã żôłtą z Grifã, mòże zamówic. Sprôwa ta nie je drogô.
Baro zachãcywóm do kùpiwaniô i reklamòwaniô najé Tatczëznë. Òd pôrã dni kaszëbsczi "gadżetë" są stałim towôrã. Pòzdrówk! Bazil |
miroslaus |
wysłane dnia:
4.10.2004 22:16
|
Zarejestrowany użytkownik Zarejestrowany: 21.3.2004 z: Płd. Kaszebe - Bory Tuch. Wiadomości: 19 |
Re: Bluzë, fanë z kaszëbsczim Grifã mòżna kùpic... No to w końcu można się solidnie zaopatrzyć. Od wyszywania Grifa na czapce ciągle miałem "stygmaty" na paluchach. Taki sklep w Gdyni to lepsze niż polska flaga którą kupiłem w Hamburgu, a na rogu jest mały napis MADE IN SINGAPUR. Czy sklep prowadzi sprzedaż wysylkową - byłoby dobrze bo nie każdy pojedzie extra do Gdyni np. z Brus po Kaszebska Fana.
Pozdrówk Mirk.
|
Mirek |
wysłane dnia:
5.10.2004 21:15
|
Współtworzę ten serwis Zarejestrowany: 19.6.2004 z: Wiadomości: 120 |
Re: Bluzë, fanë z kaszëbsczim Grifã mòżna kùpic... Podobne artykuły zdaje się że można kupić w Kościerzynie i Kartuzach (obydwa na rynku) i Szymbarku (Danmar). Tak jest więc po drodze do Gdyni...
Teraz jadę do centralnej Polski (COS w Spale) i chcę sobie kilka koszulek sprawić. Może zrobię jakiś prezent znajomym?... Pozdrawiam |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |