Strona główna forum Historia TOW "Gryf Pomorski" |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
Mundek38 |
wysłane dnia:
26.2.2005 14:14
|
Aktywny użytkownik Zarejestrowany: 24.2.2005 z: Wejherowo Wiadomości: 38 |
TOW "Gryf Pomorski" emnet@o2.pl
Interesuje mnie działalność podziemia w ramach TOW "Gryf Pomorski", w szczególności na terenach byłych powiatów: wejherowskiego i kartuskiego. Proszę o informacje o źródłach, z których mogę uzyskać dane dot. tej działalności. Mundek38 (krewniak działaczy TOW'Gryf Pomorski") |
fopke |
wysłane dnia:
27.2.2005 8:40
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 7.7.2003 z: Chwaszczëno Wiadomości: 462 |
Re: TOW "Gryf Pomorski" Wëdôwizna "Oskar" rëchtëje wëdanié dokôzu na ta tema.
|
Tobacznik |
wysłane dnia:
27.2.2005 19:49
|
Stały bywalec Zarejestrowany: 25.5.2004 z: Wiadomości: 52 |
Re: TOW "Gryf Pomorski" Witóm!
Móm kąsk materiałów i to dosc czëkawich. Z drëdżi starnë bidëjã, bës sã ze mną skońtaktowôł. Wiém ò wiele rzeczach, chtërnych nie nalézesz w knégach, a są baro wôżny. Mògã téż dopòwiedzec, że móm dobry końtakt z Agnësą Bigùs zd. Kòszôłka, chtërna bëła łączniczką Grifa – główną. Òna, ji chłop, sp. Brunon bëlë drëchama Józefa Dambeka. A drëszba bëła pòdstawą do przińdny òrganizacëjé partizancczi. Wiém téż ò magazinach amùnicëjé, ò chtërnych ju prawie nicht nie wdôrzô. Pòkôziwôł mie je człónk Grifa łoni, a jesénią ju ùmarł. Dobrze, że jô tam zajachôł do niegò na czas, bò òn mie wiele pòmógł swòjima wiadomòscama do monografii Gòwidlëna, dze bëła nôwikszô rewizjô w pòwiôce kartesczim. Mój telefón: 601 358 259, abò pisz na maila
|
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |