Strona główna forum Sprawë No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
pienczke |
wysłane dnia:
6.7.2012 9:49
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 31.5.2004 z: lasów Nowego Pomorza Wiadomości: 310 |
No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa W oparciu o "metropolie"...
Chętnie bym wkleił bardzo wymowną mapkę ( ale nie wiem jak ) i zadedykowałbym wszystkim wierzącym w odrodę wielkiego pomorza. Połowa Kaszub a zwłaszcza tzw Pomorza srodkowe nawet w 2030 roku pozostaje czarną dziurą/biała plamą na mapie. Trójmiastao nie ma połoczenia z zachodem Europy. Kieruneke Gdańsk Szczecin nie istnieje Cała Polska jest i ma być warszawskim folwarkiem. Podlasie i Pomorze pozatsają poza cywilizacją. Taką nam platformerscy władcy pod przewodnictwem mgr Boniego i mgr Tusk zaplanowali przyszłośc. Nie mam słów dla opisania ludzi , którzy wierzą w mity o "kaszubksim" premierze, "życzliwej Pomorzu PO", w dialog społeczny itp bajki którymi zwykle młodzi wykształceni z wielkich miast sie narkotyzują zeby nie zobaczyć czym jest obecna władza dla Kaszub i Pomorza. P.S., gdyby ktoś z koleżeństwa poinformował jak sie wkleja obrazki w treść posta, byłbym zobowiązany. Byłoby widać o czym mówię.
|
jozef |
wysłane dnia:
7.7.2012 22:43
|
Współtworzę ten serwis Zarejestrowany: 25.2.2011 z: kolonia Wiadomości: 77 |
Re: No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa jak świat światem kaszub nie był polakiem baratem ani nie będzie oni nas nie nawiedzą i kaszubszczyznę niszczą za wszelką cenę, to im obojętne nieważne co niszczą aby była kasa
|
sternik |
wysłane dnia:
8.7.2012 0:56
|
Współtworzę ten serwis Zarejestrowany: 31.1.2012 z: Wiadomości: 110 |
Re: No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa Teraz gdy opanował Pan już sekrety poprawnego używania klawiatury, zalecam krótki samouczek zasad interpunkcji.
|
Pendzel |
wysłane dnia:
8.7.2012 2:34
|
Współtworzę ten serwis Zarejestrowany: 7.1.2011 z: Kãbłowò Wiadomości: 115 |
Re: No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa Parsknąłem śmiechem. :D Ale ja nie o tym. Jak się pisze wiadomość na forum (w trakcie edycji to samo widać), to na wysokości napisu "Wiadomość" są takie ikonki małe, a jedna, w środku szeroka. Widać? Trzecia jest potrzebna, kiedy chce się wstawić obrazek z sieci. Ta ikonka z takim samym wzorkiem co szeroka, lecz bez napisu. NIE "Ikony wiadomości", to pod nimi. Klika się i wkleja adres URL obrazka. Służę pomocą.
|
SaszaR1a1a1 |
wysłane dnia:
4.10.2012 22:03
|
Współtworzę ten serwis Zarejestrowany: 6.4.2011 z: Wiadomości: 73 |
Re: No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa Cytat:
Obraz musi być umieszczony na jakimś portalu w internecie. Potem jego adres umieścić między znacznikami [img] / |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |