![]() ![]() ![]() |
Poprzedni wątek | Następny wątek |
Nadawca | Wątek |
---|---|
IsabellaK |
wysłane dnia:
12.11.2011 2:26
|
Współtworzę ten serwis ![]() ![]() Zarejestrowany: 26.7.2011 z: Wiadomości: 125 |
Re: Nasze Y-DNA ujawniają początek Kaszubian/Pomorzan Naiwny to jest moze Pan archeolog ktoremu wyslalam linki do ksiazek historycznych ,ktorych nie jest w stanie przeczytac ,poniewaz Pana znajomosc jezykow obcych jest = 0.
Co Pan archeolog odkryl waznego ? Ja dzieki mojej znajomosci jezykow obcych wyszukuje informacje ,ktore poznikaly z naszych archiwow. Wiem co to jest gral, skarb templariuszy, wiem kto zginal na krzyzu , wiem gdzie jest oium ,takze grob Beowulfa ,ktorego wiekszosc uwaza za legende bez pokrycia.A co najwazniejsze nie nabijam sie i nie neguje pracy innych. Uwazam ,ze te wszystkie informacje przyblizaja nas do prawdy i historii regionu. Znalazlam ,ze zolnierzami krola Artura byli Jadzwingowie . 8000 zbrojnych Jadzwingow bylo pod dowodztwem Cesarstwa Rzymskiego z tego 5500 na murze w UK.Yadzwingowie byli znad Baltyku.Sarmacja rozpoczynala sie od polnocnych Niemiec na wschod. King Arthur with 5500 Yazwinger soldiers from Baltic Sea . Dux bellorum ( duke of war ) and comes Britannorum ( Earl of the Britons) Dux bellorum-ksiaze wojny i hrabia Anglii. Towarzystwo historyczne w Anglii (XIX wieku) ustalilo ze Artur byl Saxonczykiem i Szkotem. 13 maja swieto zmarlych w ten dzien aresztowano wielu Templariuszy, swieto pochodzi jeszcze z czasow cesarstwa rzymskiego. Panie historyk teraz czekam na Pana osiagniecia. Co Pan znalazl, odkryl ??? Poza tym to y-dna jest nie moje tylko linii meskiej. I nie poradze nic ze juz bylo wszystko ustalone a tu Rojanie wykryli cos nowego.Wiec bedziemy musieli zrobic jeszcze jeden test i znow czekac na odpowiedz. |
Poprzedni wątek | Następny wątek |