Strona główna forum Sprawë No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa |
Poprzedni wątek | Następny wątek |
Nadawca | Wątek |
---|---|
pienczke |
wysłane dnia:
6.7.2012 9:49
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 31.5.2004 z: lasów Nowego Pomorza Wiadomości: 310 |
No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa W oparciu o "metropolie"...
Chętnie bym wkleił bardzo wymowną mapkę ( ale nie wiem jak ) i zadedykowałbym wszystkim wierzącym w odrodę wielkiego pomorza. Połowa Kaszub a zwłaszcza tzw Pomorza srodkowe nawet w 2030 roku pozostaje czarną dziurą/biała plamą na mapie. Trójmiastao nie ma połoczenia z zachodem Europy. Kieruneke Gdańsk Szczecin nie istnieje Cała Polska jest i ma być warszawskim folwarkiem. Podlasie i Pomorze pozatsają poza cywilizacją. Taką nam platformerscy władcy pod przewodnictwem mgr Boniego i mgr Tusk zaplanowali przyszłośc. Nie mam słów dla opisania ludzi , którzy wierzą w mity o "kaszubksim" premierze, "życzliwej Pomorzu PO", w dialog społeczny itp bajki którymi zwykle młodzi wykształceni z wielkich miast sie narkotyzują zeby nie zobaczyć czym jest obecna władza dla Kaszub i Pomorza. P.S., gdyby ktoś z koleżeństwa poinformował jak sie wkleja obrazki w treść posta, byłbym zobowiązany. Byłoby widać o czym mówię.
|
Poprzedni wątek | Następny wątek |
Temat: | Nadawca | Data |
---|---|---|
» No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa | pienczke | 6.7.2012 9:49 |
Re: No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa | jozef | 7.7.2012 22:43 |
Re: No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa | sternik | 8.7.2012 0:56 |
Re: No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa | Pendzel | 8.7.2012 2:34 |
Re: No to mamy strategię rozwoju polskiego państwa | SaszaR1a1a1 | 4.10.2012 22:03 |