Strona główna forum Sprawë "Protestuję!" - przeciw łamaniu prawa |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
mkwidzinski |
wysłane dnia:
6.2.2009 21:33
|
Dobrzińc Najich Kaszëb Zarejestrowany: 27.6.2003 z: Kaszëbsczi zemi Wiadomości: 467 |
Re: "Protestuję!" - przeciw łamaniu prawa Witam
Odniosłem się wcześniej do listu Pani Frankowskiej, po jego wcześniejszej lekturze, a że dopiero parę dni temu otrzymałem możliwość przeczytania odpowiedzi Genka Pryczkowskiego, chciałbym się i do niej odnieść. Przyznam, że znalazłem w odpowiedzi Genka to czego od niego oczekiwałem, przeprosił za pomyłkę i wyjaśnił kwestię egzemplarzy autorskich, które zostały wysłane. Wcale nie jest łatwo przyznać się publicznie do popełnionych błedów i cieszy mnie to, że Genek się na to zdobył. Owszem, można tu spekulować jak i dlaczego, jednak to już tylko spekulacje, a ja akurat nie chcę się nimi "nakręcać". Wiecie, ja z wiekiem staję się chyba coraz bardziej podobny do mojej ś.p. babci Anastazji z Głusina, której najbardziej zależało na tym, by ludzie żyli ze sobą w zgodzie. Rzeczywistość wyglądała inaczej, jednak ona w to wierzyła. Życzę z całego serca Wam i sobie, byśmy wszyscy postarali się stanąć ponad podziałami i okazali sobie wzajemnie więcej zrozumienia. Proste przepraszam i wzajemne poszanowanie zaprowadzi nas w promowaniu, rozwoju i kultywowaniu kultury kaszubskiej na pewno dalej, jak drobne sprzeczki. Razem jesteśmy na pewno w stanie więcej zdziałać na tym polu - nadal uważam, że więcej nas łaczy jak dzieli. "Nadzieja umiera jako ostatnia" Pozdrawiam serdecznie wszystkie strony sporu/sporów Marek Kwidziński
|
bcirocka |
wysłane dnia:
6.2.2009 23:00
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 10.12.2004 z: Przodkowo Wiadomości: 530 |
Re: "Protestuję!" - przeciw łamaniu prawa Marku, wszystkie trzy cnoty teologalne widzę w Twojej wypowiedzi, choć tylko o drugiej wspominasz. Zazdroszczę Ci tej postawy.
I to będzie moja ostatnia wypowiedź w tym wątku. Na jakiś czas w ogóle przestanę się odzywać na naszym-kaszubowym forum - niedawno nowo poznana osoba powiedziała do mnie "A to Ty jesteś tą osobą z Internetu". Czas zatem zamilknąć :) |
CzDark |
wysłane dnia:
15.6.2009 20:01
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 24.5.2004 z: Biebrznicczi Młin Wiadomości: 1133 |
Re: "Protestuję!" - przeciw łamaniu prawa >>A ty więcej takich obrazków masz na dysku?? Tego gołego kolesia z nożem proponujesz oglądać przed snem (sądząc po godzinie napisania tego postu)?
Za erotykami S-M mało przepadam, zwłaszcza wątpliwej jakości artystycznej... Jak Tobie to sã tak widzy, to jô móm jesz jedén bild...
|
Alicja |
wysłane dnia:
15.6.2009 23:12
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 16.1.2005 z: 3miasto Wiadomości: 525 |
Re: "Protestuję!" - przeciw łamaniu prawa Kurcze, ciebie to chyba fascynuje, skoro zbierasz takie obrazki...
Niestety moja znajomość rosyjskiego jest kiepska...
|
« 1 (2) |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |