Strona główna forum Sprawë Naji Goche |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
zaborakpiotrek |
wysłane dnia:
10.6.2009 20:22
|
Stały bywalec Zarejestrowany: 3.2.2006 z: Przytarnia - Kaszuby Wiadomości: 50 |
Naji Goche Zna ktoś z was drodzy czytelnicy naszekaszuby.pl to czasopismo.
Proszę o opinie na jego temat. |
m_narloch |
wysłane dnia:
16.6.2009 1:53
|
Aktywny użytkownik Zarejestrowany: 23.4.2008 z: Łąg, Śliwice,Gdynia Wiadomości: 39 |
Re: Naji Goche Jasne, że jest znane, zwłaszcza na południu Kaszub.
Co do zawartości pisma jest różnie, nie wszystko może się podobać, ale to można powiedzieć o każdym piśmie. Ja znalazłem w nim już kilkunastokrotnie tematy bardzo mnie interesujące od historii mojej rodziny (von Ossowskich z Osowa pod Kościerzyną) po demonologię. Niewątpliwym plusem zwłaszcza w kontekście Pomorza i Kaszub jest jego dostępność w internecie. Należy też docenić ogrom trudu, który wkłada w powstawanie NG pan Talewski bez żadnego wsparcia ze stron ZK-P. Chciałbym, aby takich regionalnych pism było więcej. |
zaborakpiotrek |
wysłane dnia:
16.6.2009 17:59
|
Stały bywalec Zarejestrowany: 3.2.2006 z: Przytarnia - Kaszuby Wiadomości: 50 |
Re: Naji Goche Redagując to pismo p. Talewski robi coś wielkiego dla rodzinnych stron bynajmniej ja tak myśle.
|
Alicja |
wysłane dnia:
17.6.2009 0:42
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 16.1.2005 z: 3miasto Wiadomości: 525 |
Re: Naji Goche Cytat:
Niewątpliwym plusem zwłaszcza w kontekście Pomorza i Kaszub jest jego dostępność w internecie. Co masz na myśli? Cytat: Należy też docenić ogrom trudu, który wkłada w powstawanie NG pan Talewski bez żadnego wsparcia ze stron ZK-P. Należy docenić. Brak wsparcia ze strony ZK-P dla samodzielnych inicjatyw nie dziwi. Frustrować może co innego.
|
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |