Strona główna forum Sprawë dëbeltné tôflë |
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Koniec |
Nadawca | Wątek |
---|---|
Wojtek |
wysłane dnia:
1.11.2008 20:01
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 1.12.2003 z: Kòscérzna Wiadomości: 202 |
dëbeltné tôflë problmë z dolmaczënkama kòl Walijczików
Cekawé jak to mdze na Kaszëbach... ?? Póczi co jesz czile tigòdniów temù dwajãzëkòwé tôflë w kaszëbsczim wëdanim na trase Gduńsk-Klëkòwëta wëzdrzałë tak: bez całą drogã nick, blós jedna miejscowòsc na trase miała dwajãzëkòwé tôflë, a béł to: Maks/Maks
|
Alicja |
wysłane dnia:
1.11.2008 23:14
|
Nie mogę oderwać się od tej strony! Zarejestrowany: 16.1.2005 z: 3miasto Wiadomości: 525 |
Re: dëbeltné tôflë Istotnie - wygląda to kuriozalnie (Maks/Maks mam na myśli, nie Walijczyków).
Swoją drogą tak sobie myślę (odkąd nowounijne języki zaczęły funkcjonować w Brukseli i ponoć małe też mają wejść), że jest to skuteczny sposób na sparaliżowanie prac i zadławienie pracy biura parlamentu europejskiego... Zupełnie jak projekty uchwał w stylu "przenieść stolicę UE do Rzymu"... Ciekawe kto za tym stoi... Chyba nie tylko ci co angielskiego nie znają...
|
slowk |
wysłane dnia:
2.11.2008 20:25
|
Współtworzę ten serwis Zarejestrowany: 31.5.2007 z: Lëzëno/Wejrowò Wiadomości: 140 |
Re: dëbeltné tôflë A môta wiedzã, że Kartuzë téż mają chãc na dëbeltné tôfle. Bëłbë to pierszi krézowë gard z taczima tôflama.
|
mkwidzinski |
wysłane dnia:
2.11.2008 21:31
|
Dobrzińc Najich Kaszëb Zarejestrowany: 27.6.2003 z: Kaszëbsczi zemi Wiadomości: 467 |
Re: dëbeltné tôflë Cytat:
Kartuzë téż mają chãc na dëbeltné tôfle Jô móm le czëtóné ò tim, że we wsach Gminie Kartuzë mòże dô taczé tôfle (wprzód chcą sã równak lëdzi z gminë ò to pëtac, czë chcą). Ò sómëch Kartuzach nick nie wiém. Pòzdrówczi Mark
|
| Od najnowszych | Poprzedni wątek | Następny wątek | Top |